ponedjeljak, 10. ožujka 2014.

Miješani pileći ražnjići




Način pripreme

Pileće bijelo meso isjeći na kocke, šampinjone samo ako su veći. Pileću džigaricu na dva dijela isjeći.

Pripremljene sastojke pobiberiti, malo posoliti i preliti uljem.

Na drvene štapiće naizmjenično redati, prvo bijelo meso, džigaricu, gljive... na kraju završiti sa bijelim mesom.

Ražnjiće peći na roštilju, teflon tavi, roštilj tavi...

U toku pečenja i pri okretanju premazivati maslinovim uljem.

Služiti odmah nakon pečenja sa svježim crvenim lukom.


SASTOJCI:
500g
pilećeg bijelog mesa
500g
svježe pileće džigarice
400g
šampinjona (najbolje veličine da se ne sijeku)
malo
soli
malo
bibera
malo
ulja
malo
maslinovog ulja za premazivanje

Nema komentara:

Objavi komentar

Arhiva bloga